Rules FAQ Advertising

Comments for The Kiss

Add comment

<< Prev      Next >>
1 - 1

# kirca (Потребител) at 2010-09-12 03:19:20 GMT- Quote Personal message Top
СЪВЕТИ

1. Програмата в полза на здравето започва още с целувката. Да целуваш всеки ден, значи да държиш зъболекаря по-надалеч от мен, е рефренът на една песен. Целувката произвежда слюнка, която измива остатъците от храна по зъбите и понижава съдържанието на киселинност, виновни за разваляне на зъбите. Освен това се тренират 34 лицеви мускули.

2. Доволният секс действа като вентил за туширане на агресиите у човека. Играе роля и по отношение на красотата. Отделяният естроген при жените подобрява растежа на косата и подмомага образуването на колаген. Съединителните тъкани укрепват. Това предпазва от целулит и държи кожата по-гладка и опъната.

3. Чрез високото ниво на тестостерон мъжете изграждат мускули и също имат по-добра структура на кожата. Подобрява се дейността на мозъка. Да не говорим за акнето, което в повечето случаи изчезва безпроблемно, когато има сексуална удовлетвореност.

4. Изводът от мащабно проучване на учени от Мелбърн е: "Колкото по-често проводите се изпразват, толкова вътре остават по-малко вещества, които вредят на клетките."

1 - 1
<< Prev      Next >>

Add comment